Geleceğin Liderleri MCBÜ İşletme Fakültesi 2. Kariyer Fuarında Buluştu

İlan Tarihi:9.05.2024 15:53:00
Güncelleme Tarihi:23.05.2024 16:45:00

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İşletme Fakültesi. 2. Kariyer Fuarı, büyük bir coşkuyla başladı. Rektör Prof. Dr. Rana Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çetin, Prof. Dr. Kadir Ay, Genel Sekreter Erhan Doğan, Dekanlar, öğretim üyeleri, sektör temsilcileri ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, öğrencilerin kariyer hedeflerine ulaşmalarına destek olunması hedeflendi. Sektörün önde gelen isimleriyle buluşan öğrenciler, potansiyellerini keşfetme ve geleceğe daha güvenle adım atma şansını yakaladılar.

İşletme ve Ekonomi Kulübü Başkan Yardımcısı Ece Bingöl'ün duygusal ve etkileyici konuşmasıyla başlayan etkinlik İşletme Fakültesi dekanı Prof. Dr. Hatice Yurtsever’in deneyimlerini paylaşması ve Rektör Prof. Dr. Rana Kibar'ın kariyer fuarının önemine vurgu yapan ve öğrencilere ilham veren konuşmasıyla devam etti. Rektör Kibar, öğrenciler ile iş dünyasının bir araya gelerek önemli bağlantılar kurduklarını belirtirken, geleceğin liderlerinin bu tür etkinliklerde bir araya gelerek deneyim paylaşımında bulunmalarının hem öğrencilerin kariyer yolculuklarını şekillendirmesine hem de iş dünyasının ihtiyaç duyduğu yeteneklere erişmesine katkı sağladığını vurguladı.

KPMG Türkiye Yardımcı Ortağı Yeminli Mali Müşavir Hilmi Atağan'ın deneyim dolu konuşması ve İŞKUR İş Kulübü Lideri Nurcan Sayı'nın önemli bilgiler sunduğu konuşması katılımcılara ilham kaynağı oldu. Gül Yılmaz'ın interaktif mülakat simülasyonu ise öğrencilere pratik bir deneyim sunarken, DenizBank Akhisar Çiftçievi Şube Müdürü Saygın Uslu'nun paylaştığı bilgi ve deneyimlerle etkinlik zenginleşti. Etkinlik, firmalara teşekkür belgelerinin verilmesiyle sona erdi.

Kariyer fuarı, öğrencilerin iş dünyasıyla ilk adımlarını atmalarına yardımcı olurken, işletme sektörünün gelecekteki liderlerini buluşturarak sektörel iş birliklerinin ve yenilikçi projelerin önünü açtı. Geleceğin Liderleri MCBÜ İşletme Fakültesi 2. Kariyer Fuarı, öğrenciler ve iş dünyası arasında köprüler kurarak geleceğe dair umut verici adımların atılmasına vesile oldu.

388 görüldü.    0 Paylaşıldı
DJI_0008 _DSC4363 _DSC4359 _DSC4374 _DSC4390 _DSC4387 _DSC4392 _DSC4433 _DSC4395 _DSC4436 _DSC4300 _DSC4254 _DSC4334 _DSC4262 DJI_0013